jordgubbe 9 börjanEN STORLEK MINDRE – ät dig smalare på 15 dagar. Jämförande bild En storlek mindre

OBS! Kuren rekommenderas enbart till friska personer.

Det handlar om en strikt, välsmakande meny med grönsaker, fisk och kött. Goda recept och roliga tips hjälper dig till nya tankar vad gäller att äta mat.
Efter kuren kommer du att fortsätta ”tänka” rätt och med lagom motionerande varje dag kommer det att kännas härligt då du är några kilo mindre.
Håller du stilen går du fortsatt ned.
Det kan kännas tjatigt i början, kroppen är seg och håller emot. Kanske har du under lång tid fikat för ofta, inte motionerat och haft för vana att ta om av mat fast du redan ätit dig mätt.  Så klart finns det en del då att ändra på. Det är små knep som gör märkbar skillnad.
Under kuren dricker du 2 liter vatten om dagen. Fortsätt gärna med det sedan också.  Eftersom du under femton dagar varit utan alkohol hamnar du vid ett vägval  – kanske är alkohol något som du väljer att dricka mer sällan för, handen på hjärtat,  i vin, öl och sprit är  det socker.

Nedgång på 4-7 kilo ser du på vågen men mest märker du skillnad med måttbandet. Menyn kombinerad med motion ger ett  gott resultat. Och fortsätt kämpa på! Efter bokens kur kan du ta en dag då och då med bara yoghurt och frukt, en annan dag soppa och juicer.

Tips: genomför kuren med en vän, kompisar på jobbet eller med någon på mail-avstånd.

EN STORLEK MINDRE KÖPER DU ENDAST HÄR
Fyll i kontaktformuläret.
Skriv ditt namn, e-post men glöm inte din postadress samt hur många böcker du vill ha.
Fakturan medföljer böckerna.
1 bok – 40 kronor + porto
10 böcker  – 300 kronor + porto

Boken har vit stringrygg, får plats i handväskan och har ett oömt glansigt omslag.
64 sidor plus en sida för anteckningar. Illustrationer av Ulla Lindborg.  Exilium rygglogo grön