DEN BLOMMANDE FRAMTID …           novellantologi

utgiven maj 2017 – som bok

Skönlitterära författarsällskapet Stockholm Nord

medverkande författare:

Ulf Broberg, Göran C-O Claesson, Ulf Durling, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Elisabeth Lindfors, Kristina M. Nilsson, Richard Nordström, Gunnar Sahlin, Helena Sigander,  Aino Trosell.

 

 

 

15297_ebook_cover

RIDÅ av Helena Sigander.

Tre fall för privatdetektiv Eva S:t Clair (Nr 3 i Eva S:t Clair serien)

Hydrofobi, Ridå, Vinsten

Finns som bok och e-bok

Provläs

 

 

 

 

Bisse nattfjaril

Bisse Nattfjäril av Helena Sigander

Sex berättelser, baserade på verkligheten, världslitteraturen och ren och skär lögn. En mix av nagelbitande gåtor, dov humor och laddat existentiellt drama. E-bok. Går att ladda ned gratis – skrolla ned.

Ett glas vin
Linn ger oväntat Harry korgen när han friar till henne. Det är ett plågsamt besked och Harry dränker sina sorger på en krog vid Stureplan. Där träffar Harry Djävulen. Tillsammans åker de limousine ned till Djävulens kontor under Nybroplan och Harry skriver under ett kontrakt.

Vänsterskon
Det är ruggigt mörkt på Östermalms Idrottsplats. Jens har lovat sin hetlevrade morsa att hålla reda på sina sportgrejer. Tyvärr har han glömt sina träningsskor i omklädningsrummet. Han vågar inte komma hem utan.

Hissen
Privatsnoken Norgren skaffar bevis i otrohetsaffärer. En dag blir han förföljd av en hämndlysten man som fått sitt liv förstört. En biljakt slutar i Åhléns citys bilgarage, Norgren tror sig ha skakat av sin förföljare och går in i en hiss.

Äppelkakan
På ett folktomt hotell i en obygd väcks en kringresande författares skräck. Det börjar med en sagolikt god äppelkaka.

Bisse Nattfjäril
I Stockholm den 11 april 1950 hittades Irene Hellström, kallad Bisse, död i sin lägenhet på Tegnérgatan 28, 5 trappor. Utredningen kom att göras av en förstärkt mordkommission på tolv man. I den ingick kommissarie Gösta Larsson.
Här är deras historia. (Källor finns med)

Inte riktig än
Utspelar sig i Lappland. Samedottern har kallats till sin lömske faders dödsbädd. När hon blir insnöad tillsammans med pappans styvson från Stockholm i en stuga på fjället och det knackar på dörren, önskar hon att hon inte kommit.


Ett mord i månaden
Ett mord i månaden av Kjell E Genberg

I tretton genbergska kriminalnoveller förekommer dråp, mord och anfall av gräsliga djur. De svekfulla mördarna har allihop typiskt mänskliga bortförklaringar till sina brott. Det hjälper inte. De har ingen rätt att skipa rättvisa på egen hand. Eller har de det?
För ska man stå ut med vad som helst under sitt korta jordeliv? Tjatiga fruar. Hopplösa grannar. Vansinniga våldtäktsmän. Snåla, gnetiga bekanta. När det kunde var så mycket bättre.
Ingen kan förbli oberörd. Genberg är i högform! Rekommenderas.
Finns som e–bok

Provläs ETT MORD I MÅNADEN

ISBN 978-91-980613-3-8.

Köp och ladda ned direkt från Exilium förlags nätbokhandel. Säkra köp!
Låna från ditt bibliotek

Recension: Författarlyan

Omslag Ulla Lindborg.